Servicii si tarife »   Echipamente »    Modem fix DX350 »

Modem fix DX350Preturi Modem fix DX350

Perioada contractuala minima

Pret

Fara abonament

Fara

74,00 €

Infinit 1 an

1 an

39,22 €

Infinit 2 ani

2 ani

0,01 €

Backup

Fara

74,00 €Preturile nu contin TVA. Pentru mai multe detalii va rugam consultati Informatii referitoare la contract.

Instalare usoara si rapida.

Routerul GreenPacket DX350 va ofera experienta unica a unei activari instantanee si usoare, spre deosebire de alte solutii de Internet fix cu dificultate la montare si care necesita vizita unei echipe specializate pentru tragerea de cablu.

Conectati echipamentul la reteaua electrica si internetul dvs 4G este gata instalat!

Pentru mai multe informatii referitoare la functionarea echipamentului consultati pagina Intrebari Frecvente sau manualul ce insoteste dispozitivul de acces.

Reteaua ta personala Wi-Fi

Routerul de interior Green Packet DX350 preia semnalul 4G si il furnizeaza sub forma unei conexiuni Wi-Fi. Aceasta poate fi accesata de toate echipamentele moderne (laptopuri, smartphone-uri, tablete) si poate fi folosita simultan de mai multi utilizatori.

Conexiunea Wi-Fi este securizata si se activeaza automat, parametrii ei fiind presetati înainte de livrare. Utilizatorul are acces la acesti parametri si ii poate modifica in functie de necesitati.

Proiectat pentru indoor

Routerul Green Packet DX350 va ofera o calitate excelenta a semnalului receptionat chiar si in spatii inchise. Echipamentul are incorporata o antena puternica ce asigura o calitate buna a serviciului chiar si in zonele cu semnal mai slab.

Voce si Internet-un singur pachet

Routerul de interior GreenPacket DX350 permite conectarea unui telefon si furnizarea de servicii de telefonie fixa. Alocarea unui numar de telefon si activarea serviciului sunt gratuite si au loc automat in momentul achizitionarii oricarui abonament.

Descarca de aici manualul de utilizare
Echipamente internet fix
» Modem fix DX-350
» Modem fix OX-350

Echipamente internet mobil
» Modem portabil MF-350
» Modem portabil UH-350

Echipament telefonie fixa
» Modem fix DX-350

 

 COPYRIGHT (©) 2013 ALL RIGHTS RESERVED IDILIS